Al 25 jaar actief in wijken, steden en regio's

Samen met de gebruikers richt STIPO zich op langdurige kwaliteit ademend met de wensen van de tijd, de ziel van de plek met onderscheidend vermogen waarin mensen willen blijven investeren, gelaagdheid voor meervoudig en divers gebruik voor een eerlijke en inclusieve stad, publieke kwaliteit met de openbare ruimte als plek voor interactie en de plinten als de kapstok van de omgeving, eigenaarschap van de mensen, ondernemers en gebruikers van de plek.

Omdat de leef­omgeving zich niet laat vangen in één vakgebied hebben we een inter­disciplinair team van planologie tot stads­psychologie, politicologie en management.

Publicaties
Naast De Stoep, waar dit jaar dus een training aan is gewijd, heeft STIPO nog een aantal publicaties uitgebracht in de afgelopen periode. Zoals De Stad op ooghoogte in Nederland en het Handboek voor Hedendaagse hofjes. Meer informatie vind je op www.stipo.nl/publicaties

Meer weten?
Meer informatie vind je op www.stipo.nl. Heb je concrete vragen of suggesties, stuur even een e-mail (contact@stipo.nl) of bel (010 - 2041 590).