Je wordt blij van deze STIPO Masterclass

Het leren in deze STIPO Masterclass is ervaringsgericht, met persoonlijke en betrokken begeleiding en wederzijdse nieuwsgierigheid. Natuurlijk ook met humor, creativiteit, relativering en passie! We brengen diverse werelden bijeen zoals beleid en de praktijk, overheid en het bedrijfsleven, systeemwereld en de leefwereld.

Je wordt gegarandeerd blij van de training omdat:

  • De trainers een ruime (inter)nationale ervaring hebben op de onderwerpen, koplopers zijn op het gebied van stedelijke strategieën, gebiedsontwikkeling, placemaking en sociale innovatie.
  • Er wordt gewerkt vanuit een inspirerende lokale cases, waarbij we gezamenlijk werken aan de knelpunten aan de hand van innovatieve methodes en inzichten uit de praktijk van STIPO.
  • Je gedurende de dag maximaal profiteert van de kennis, ervaring en inspirerende visies van niet alleen de trainers, maar ook de andere deelnemers (collega’s uit andere steden en werkvelden).
  • Je vakgenoten ontmoet met een passie voor werken aan betere steden, en waarmee jij als innovatieve voorloper uit je organisatie je netwerk in andere steden vergroot.
  • Je na afloop (optioneel) de beschikking over een dag extra begeleiding hebt om het geleerde binnen je eigen werk nog een stap verder te brengen.